Hallo lezers van de LOEK@BLOG

Bij Stichting LOEK@YOU hebben we verschillende projecten. Een educatief project is LOEK@TALENT. Ook hebben we educatiemaatjes. Dit zijn vrijwilligers en stagiaires die educatieve activiteiten organiseren op de locatie van Stichting LOEK@YOU. Doordat het Corona virus het land teistert kunnen de educatiemaatjes niet meer op locatie van Stichting LOEK@YOU komen. Ook de educatieve activiteiten van LOEK@TALENT gaan hierdoor niet door. Daarom zijn wij dit online platform begonnen. Dit platform is een initiatief van Stichting LOEK@YOU en heet LOEK@BLOG.
De educatiemaatjes ontwikkelen de educatieve activiteiten voor op dit blog. We gaan foto’s, educatieve filmpjes, spellen maar ook tips en het laatste nieuws plaatsen. Zo blijven al onze thuiszitters maar ook de Corona thuiszitters op de hoogte en hoef je je thuis niet te vervelen.

Op dit moment worden alle zeilen bijgezet en schakelen we ook ons netwerk in om leuke maar vooral ook educatieve activiteiten aan te leveren. Houd deze blog dus goed in de gaten en deel vooral deze website.

Wil je ook iets leuks toesturen? Mail dit gerust, dan komt jouw stukje ook op dit blog.

Team Stichting LOEK@YOU

info@loekatblog.nl