Kerstvakantie ideeen

Op 11 december heeft Stichting LOEK@YOU een leuke kerst autoroute georganiseerd met allerlei leuke opdrachten en lekkernij voor de kinderen, ouders en grootouders. Ondanks de koude oosten wind hebben we allemaal super veel genoten. Helaas kunnen jullie niet meer meedoen aan deze autoroute maar gelukkig zijn er nog meer leuke dingen te doen in deze gezellige tijd.

Luka Susak

De autoroute van Stichting LOEK@YOU reed langs een leuke kerstlichtshow in Eindhoven. Deze lichtshow is nog een aantal weken te bewonderen. Hij is aan de Rode Kruislaan in Eindhoven. Het is gezellig om met je gezin te doen en je kan deze veilig bezoeken. Ieder jaar steunt de kerstlichtshow een goed doel en dit jaar is Stichting LOEK@YOU uitgekozen als goed doel. Dat vinden wij natuurlijk super fijn. Voor meer informatie over de kerstlichtshow, klik hier.

In Eindhoven wordt er tijdens de kerstvakantie een leuke kerst puzzel wandeltocht georganiseerd. Opgeven is vereist ivm Corona. Ook daar is allerlei gezelligheid te vinden. Klik hier voor meer informatie over de tocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *