Wij maken een spel

Hoe leuk is dat! In de zomer word mij gevraagd, Linda kan jij in december een workshop verzorgen. Oke… dat duurt nog even!!! Maar zo had ik wel mooi de tijd om het voor te bereiden.

Op mn fietsje met mn spulletjes op naar Stichting LOEK@YOU in Veldhoven. Benieuwd naar de creativiteit van de kinderen en of ze het maken van het spel wel leuk zouden vinden.

En jawel! Er was een heel enthousiaste creatieveling, Jens. Ondanks een moeilijke ochtend heeft Jens er veel zin in en start meteen met het kleuren van het eerste poppetje. Dat duurt hem toch wel erg lang dus stapt hij over op verf. In een mum van tijd is het spel van Jens klaar. SUPER! Een spel wat je ZELF gemaakt hebt!

Mooi om te zien hoe Jens op zn eigen manier geniet van het maken van zn eigen spel. Een werkbeschrijving heeft hij niet nodig.

Omdat Jens goed zelfstandig aan het verven is heb ik ondertussen ook een spel voor Stichting LOEK@YOU gemaakt. Altijd leuk om iets creatiefs achter te laten waar de kinderen fijn mee kunnen spelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *