Zaadjes zaadjes zaadjes

Vandaag brengen we jou wat vrolijkheid in de donkeren dagen want tijdens de eerste corona golf hebben we een aantal challenges uitgezet op dit blog. Eén daarvan was: “zaadjes, zaadjes en zaadjes.” Het ging om een challenge: “wie zaait de grootste courgette en zonnebloem.”

De grootste courgette hebben we al bekent gemaakt maar de zonnebloem nog niet. In dit blog maken we de winnaar bekent van de grootste zonnebloem. Het zijn eigenlijk twee winnaars namelijk Joy en Ian.

Joy en Ian, jullie hebben een leuke cadeaukaart gewonnen. Hij ligt klaar voor je bij Stichting LOEK@YOU.

Hieronder de groei van de zonnebloem van Ian en Joy, wat een mooie zonnebloem is het geworden.

Mochten jullie een leuke activiteit willen doen met de zonnebloem zaadjes, dan is het idee van een vogeltaart maken mnisschien een leuk idee. Super leuk voor de winterdagen als je de vogeltjes het taartje op ziet eten. Dat wordt genieten. De activiteit is geschikt voor alle leeftijden, het is een activiteit voor het gehele gezin. Klik hier om naar de activiteit toe te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *