Scare me – Halloween

Hoi allemaal,

Hoe is het om Scare Actor te zijn?

Naast mijn werkzaamheden binnen de stichting LOEK@YOU speel ik als Scare Actor. Ik ben hier vorig jaar mee begonnen nadat ik een auditie had gedaan bij Toverland.

Ik mocht daar aan de slag en heb vorig seizoen daar 12 dagen gespeeld. Een superleuke tijd! Na Toverland speelde ik nog bij de Horror Zone in Best en ik deed afgelopen februari auditie om te mogen spelen bij Scare Me in Almere.

Nog net voor het Coronavirus in Nederland kwam kreeg ik het mailtje dat ik mee mocht gaan spelen. Scare Me speelt normaal (zonder Corona) in maart/april en augustus/september edities en in december een Scare Mis! Dit jaar was het helaas anders, de voorjaarseditie is helemaal niet doorgegaan en de najaarseditie is verplaatst en daar zitten we nu midden in!

We hebben 3 oktober de persavond gespeeld en afgelopen weekend de eerste 2 draaidagen gehad! Er is gewoon niks leuker dan mensen de stuipen op het lijf jagen! Het is heerlijk om een avond in de huid van een karakter te kunnen kruipen en helemaal op te gaan in je spel! We spelen, zoals het er nu uit ziet, iedere vrijdag en zaterdagavond en in december de Scare Mis 4 avonden!
Van veel mensen krijg ik de vraag waarom ik zo ver reis om te kunnen spelen, heel simpel. Scare Me voelt als een familie en het is fijn om met mensen te zijn die dezelfde passie hebben als ik.

Je krijgt de mogelijkheid om te proeven van verschillende rollen of juist te groeien in 1 rol. Met de jongeren zijn we eind september een kijkje gaan nemen in Almere en hebben we een rondleiding gekregen door alle spookhuizen. De jongeren hebben geleerd van de organisator van Scare Me hoe sommige huizen werken, hoe scares gaan en we hebben gezien hoe de grime werkt en opgezet wordt.

Ben je benieuwd kijk dan snel hier en hier wat filmpjes op Youtube!

Socialneuron

Groetjes Annick

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *