Weekend tips

Hoi allemaal,

Helaas wordt het weer een beetje kouder…
Wat is er fijner om met een lekkere warme chocomel (met slagroom… 🙂 ) en een dekentje op de bank te zitten en te relaxen.

Met deze film tips heb je een goede avond voor de boeg!

De Film Binnenstebuiten gaat over een meisje dat Riley heet. Haar leven veranderd wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in een andere stad. Net als ons allemaal wordt Riley geleid door haar emoties. Deze emoties zijn: Vreugde, Angst, Woede, Afschuw en Verdriet. De emoties leven in het hoofd van Riley in een controlecentrum. Vanuit daar adviseren zij haar in het dagelijks leven. Deze film kan helpen met het bespreekbaar maken van emoties.  Zo kan je bijvoorbeeld aan je kind vragen hoe het bij hem dan in zijn werking gaat? Heeft hij net als Riley soms chaos in zijn hoofd? En wat helpt dan?
Deze film is geschikt voor alle leeftijden.

Brammetje is een jongen met een rijke fantasie. Hij denkt veel over de wereld om hem heen na. Hij is erg enthousiast wanneer hij te horen krijgt dat hij naar groep 3 gaat. Wel heeft Brammetje moeite met zijn nieuwe strenge meester. Deze meester heeft geen oog voor de unieke kanten/fantasie van Brammetje en doet er alles aan om hem in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje merken dit en vragen zich af in hoeverre zij van hun zoontje moet verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.
Deze film is geschikt voor alle leeftijden.

Sierra Burgess is een super slim meisje. Alleen vind ze zichzelf niet zo mooi. Hierdoor heeft ze nog nooit een vriendje gehad. Sierra zit bij een meisje op school Veronica. Zij is erg populair en heeft vaker een vriendje gehad. Op een gegeven moment krijgt Sierra contact met een jongen die ze leuk vind, maar weet ze niet hoe ze met hem moet omgaan. Ze schakelt de hulp van Veronica in.  In ruil voor bijlessen helpt Veronica haar om haar grootste doel te bereiken.
Deze film is voor 12+

Met deze films heb je zeker veel plezier in het weekend!

Herfstachtige groetjes,

Team LOEK@YOU

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *