Weekend tip

Eindhoven airport wie kent dat nou niet. Als je op vakantie gaat met het vliegtuig dan kom je hier misschien wel eens een keer. Hier zie je dan allerlei verschillende soorten vliegtuigen. Het is een leuk idee om eens vliegtuigen te gaan spotten. Dit kan bij de Schippersstop. Schippersstop is een lunchroom naast Eindhoven Airport met uitzicht op de landingsbaan.  De vliegtuigen komen zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken.  Daarnaast kun je natuurlijk genieten van een hapje en/of een drankje, terwijl jij de vliegtuigen bekijkt.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan vooral op de site

Op de website staan de actuele openingstijden, menukaart en nog veel meer informatie.

Itscamcasey

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *