Vakantie Tip

Hoi Allemaal,

In het Peel vind je het Blote Voeten Pad in het Toon Kortooms Park. Dit is een pad waar je zoals er al benoemd word met je blote voeten overheen loopt. Je loopt dan over paden met diverse natuurlijke ondergronden. Dit voelt soms een beetje gek. Maar word ook wel omschreven als het op een natuurlijke manier masseren van je voeten. Onderweg zijn er verschillende dingen die je kan doen. Zo zijn er: uitkijktorens, evenwichtsbalken, een touwbrug oversteek, wiebelbrug, moddersloot en kan je steltlopen. Genoeg leuks om te doen dus! Nadat je klaar bent met lopen over het pad kan je natuurlijk je voeten afspoelen.

Dat hebben wij geweten, wat is het leuk geweest! Alle vieze voetjes verzamelen…

Bedankt lieve kids voor de gezellige middag! Ik heb veel gelachen en mijn voeten zijn heerlijk zacht nu! 🙂

Groetjes team LOEK@YOU

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *