Vakantie tip

Hoi Allemaal! Het is eindelijk zomer! De jongeren van Loek@talent trekken er nu op uit en gaan opzoek naar leuke activiteiten om te doen tijdens de vakantie. Misschien ook een leuk idee om voor jullie te gaan doen. In Weert ligt de Ijzeren man. Dit is misschien een gekke naam, maar een leuke plek waar je verschillende dingen kan doen. Zo is er een beachclub waar je kan genieten van een hapje en een drankje, je kan zwemmen in het zwembad, maar kan je ook Waterskien!

Het is dus echt een plek voor sportieve kinderen en tieners die houden van waterpret! De ijzeren man heeft een waterskibaan van 805 meter lang. De baan is zowel voor beginners als voor gevorderden. Op de baan staan ook verschillende obstakels. Dit maakt het uitdagend en stiekem ook een beetje spannend. Durf jij dit aan? Wil je meer informatie? Kijk dan hier op de site.

Ga jij ook een kijkje nemen? !

Groetjes team LOEK@YOU

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *