Positief dagboek

Hallo allemaal,

Voor nu is dit even de laatste blog. Want LOEK@SUMMER en de zomervakantie gaat beginnen! Ik hoop dat jullie veel aan de blogs hebben gehad en er ook nog wat van hebt geleerd. Hopelijk zie ik jullie allemaal bij LOEK@SUMMER en onze LOEK@TALENT activiteiten die in augustus weer gaan starten.
Geniet van de zomer en het zonnetje!

Gevoelens geven aan hoe het met je gaat. De laten je weten of je blij, boos, verdrietig, geschrokken, bang, verliefd of verveeld bent. Iedereen heeft gevoelens. Deze gevoelens zijn vaak zichtbaar. Als iemand huilt is deze verdrietig. Als iemand fronst is deze boos. Als iemand lacht is deze blij. Soms zijn je gevoelens vervelend en zitten ze je in de weg. Je kunt leren deze onder controle te krijgen. Soms heb je er hulp bij nodig, maar soms lukt het je zonder hulp. Mediteren kan bijvoorbeeld goed helpen, of het tot tien tellen.

Pixabay

Je kunt een positief dagboek bij houden. Je schrijft hier elke dag op wat je hebt meegemaakt, hoe voelde je hierbij, wat ging goed, waar ben je trots op. Het helpt je om naar de positieve momenten de kijken op een dag. Uiteindelijk kan je een overzicht krijgen op je gevoelens. En weet je misschien waarom je zo gereageerd had.

Vertel eens…

  • Wat heb je vandaag gedaan?
  • Waar ben je trots op?
  • Wat was een fijn moment?
  • Heb je iets overwonnen vandaag?
Mijn positieve dagboek    Maandag  

     
Dinsdag            Woensdag

Donderdag          

 
 Vrijdag
Zaterdag          Zondag      

Lieve, zonnige groetjes,

Nori
Verantwoordelijke LOEK@TALENT

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *