Stenen van de aarde

Hallo allemaal,


Ik ben Johanna van Laarhoven. Ik ben voetreflex en spiritueel therapeut en ik heb een praktijk die Gegrondgoed heet en mijn website heet: gegrondgoed@hotmail.com

Ik wil jullie iets vertellen over stenen, de schatten van onze aarde: mineralen edelstenen genoemd.

Rozenkwarts steen

Vandaag vertel ik iets over de Rozenkwarts steen. Het is een roze steen en je hebt deze steen in een ruwe steen of in een gepolijste steen. Deze steen heb je ook in allerlei vormen, rond vierkant, driehoekig of langwerpig. Ze kunnen plat of bol zijn en ze worden voor sieraden zoals kettingen en in ringen gebruikt. Soms zijn ze groot en soms zijn ze klein. Je kan ze als knuffelsteen gebruiken. Soms zijn ze er ook in een vorm van een engeltje of als paardje, of in de vorm van een schedel om bijvoorbeeld op je kamer te zetten.

De steen kan terug komen in verschillende voorwerpen.

Maar ze worden ook gebruikt als massage steen of ze worden gebruikt in een massage roller om bijvoorbeeld donkere kringetje onder je ogen te verminderen. Het kan je huid verbeteren en mooier maken, het geeft je een ontspannen gevoel én het kan bij hoofdpijn helpen.

Knuffelstenen

Een Rozenkwarts steen kan je energie geven en kan rustgevend werken als je eens een keer verdrietig bent. Het is een steen die liefde geeft en orde en rust in je leven kan brengen. Deze steen werkt ook op je hart en kalmeert je hart. Het geeft je hart steun als het verdriet heeft. Maar ook bij buikkrampen en als je darmen van streek zijn.

Reinigen van je steen
Als je een steen bij je draagt of op je kamer zet of knuffelt, dan kan die steen er troebel uit gaan zien of kan dof worden. Dit komt omdat de steen spanningen opneemt en daarom moet je de steen ook zo nu en dan gaan reinigen.

Hoe doe je dat?
Houd de steen 5 minuten onder stromend water.  Of doe de steen in een kopje met een theelepeltje zeezout erin. Leg hem dan in je tuin. Heb je geen tuin? Doe dan de steen in een potje met wat zand van de aarde. Het mag gerust regenen, of de maan mag schijnen of  hij mag zelfs in de zon liggen.  Dat is allemaal prima. De volgende dag kan je zien dat jouw steen er weer prachtig en glanzend uit ziet.

Als je een steen kiest, kies er dan één waar jou aandacht naartoe getrokken wordt. Dan heb je namelijk de juiste steen voor jou.

Veel succes en plezier.

Groetjes Johanna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *