Gewoon bedankt!

Hoi lieve allemaal,

Deze maand zijn de educatiemaatjes weer langzaam begonnen bij stichting LOEK@YOU. De blogs die vanaf nu geplaatst worden zijn soms al uitgevoerd op locatie (Heuvelstraat 60). Voordat ik deze blog ben begonnen met mijn collega’s heb ik veel vrijwilligers, buitenstaanders en vakspecialisten gevraagd om filmpjes, foto’s en ervaringsverhalen met mij te delen. Vandaar dat ik nog veel materiaal heb die ik hier kan plaatsten.

Ik wil in deze blog nog even benadrukken hoe fijn iedereen heeft meegeholpen aan deze blog door materiaal te leveren maar ook die mij geholpen hebben.

Hopelijk heeft het de kinderen en ouders geholpen heeft om af en toe een kijkje te nemen op deze blog.
Ik vond het super leuk om hier mee bezig te zijn en ik heb veel leuke en inspirerende filmpjes en foto’s gezien!

De ervaringsverhalen van ouders, de leuke inbreng van de kinderen van LOEK@YOU, de challenges van vakspecialisten, de creatieve filmpjes van vrijwilligers, de verhalen van Mandy, het voorlezen door beroemende mensen met dank aan Annick. Dit allemaal staat hier ter beschikking voor iedereen die even wil ontsnappen uit het corona wereldje.

Er wordt nog geregeld een blog geplaatst omdat ik de mensen die thuis blijven ook zeker niet wil vergeten. Als er nog verzoekjes zijn voor een blog of film laat het mij dan zeker weten. Mail dit naar: info@blog.nl.

Nog een fijne dag en keep safe!

By Lieke Stabel
AT LOEK@SUMMER 2019

Veel liefs,
Nori
Verantwoordelijke LOEK@TALENT

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *