Geschiedenis, I love it!

Hallo lieve lezers van de LOEK@BLOG,

Mijn naam is Nori en ik werk voor Stichting LOEK@YOU als activiteiten begeleider en stagiaire. Sommige kennen mij misschien nog wel van LOEK@SUMMER of LOEK@TALENT. Doordat de Corona roet gooit in het eten om de activiteiten bij te wonen die ik organiseer via LOEK@TALENT dacht ik, dat ik de activiteit naar jullie breng.

Het thema deze maand van de educatiemaatjes is geschiedenis. Deze blog is voor onze jongste lezers gemaakt (12-). Vroeger had ik de beste geschiedenis leraar en ik kon wel uren luisteren naar alle verhalen die hij vertelde. Er is veel veranderd in de wereld. Soms vergeet ik wel eens wat er allemaal is gebeurt en hoe ging dat dan? Nu heb ik hier een oplossing voor…

Ik heb het Anne Frank YouTube kanaal gevonden en hier staan interessante verhalen en informatie op. Dit is gemaakt via een vlog dus je hoeft alleen maar te luisteren en kijken. Lijkt het jou interessant? Klik dan hier voor de filmpjes.

Ook heb een site gevonden waar jij jouw eigen tijdlijn kan volgen door middel van je naam en leeftijd te benoemen. Zodra je dit doet kan je meedoen aan missie voor de 1e Wereldoorlog. Spannend nietwaar? Klik dan snel hier om te beginnen met deze belangrijke missie!

Wendy van Zyl

Veel succes en leerplezier!

Lieve groetjes,
Nori

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *