Zaadjes, zaadjes en zaadjes

Hallo allemaal!!

Als het goed is hebben jullie (de kinderen van LOEK@YOU in ieder geval!) allemaal met de post een enveloppe met daarin allerlei zaadjes gekregen!! Dit zijn zaadjes waarmee we een wedstrijdje gaan houden! Als je nou geen zaadjes gekregen hebt, maar je wil tóch meedoen? Dat kan natuurlijk ook! Haal dan bij het tuincentrum gauw zonnebloem en courgette zaadjes en doe ook mee aan onze wedstrijd!
Het idee is dat je deze week de zaadjes gaat zaaien en je zo af en toe een foto met de lengte van je zonnebloem en courgette daarbij vermeld. We houden dan op deze pagina bij wie de grootste zonnebloem en courgette kan maken!! Let op! Team LOEK@YOU doet ook mee!!

Veel succes!

Mailen kan naar: info@loekatblog.nl 

Team LOEK@YOU

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *