Leren, doen en leven!

Op deze 2e paasdag een extra filmpje op LOEK@BLOG. Veel mensen zitten thuis en kunnen wel wat extra inspiratie krijgen om gezond en fit te blijven. Sven geeft je allerlei tips.

Toen we een oproep deden op sociale media was Sven één van de eerste die reageerde op onze oproep: “Ja ik wil jullie helpen én een filmpje maken voor LOEK@BLOG!” Dat vonden we super leuk. Sven Kolmer is de oprichter van Yofi trainingen. Bij YOFI werken ze aan de mentale, fysieke en sociale gezondheid van kinderen. Sven vertelt in het filmpje over gezondheid en zelfontwikkeling. Deze twee thema’s beinvloeden hoe lekker jij in je vel zit. Klik hier om naar het filmpje van Sven te gaan.

Zonder de hulp van anderen zouden we dit blog niet kunnen realiseren. Dankjewel Sven voor jouw leuke filmpje. Wil je ook een educatief filmpje of een educatieve poskast maken? Mail naar info@loekatblog.nl We zijn blij met alle hulp.

Team LOEK@YOU

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *