Movie time!

Hallo lieve lezers van de LOEK@BLOG,

Mijn naam is Nori en ik ben stagiaire én medewerker bij Stichting LOEK@YOU. Ik heb voor jullie twee leuke films uitgekozen die bij het thema biologie passen van de educatiemaatjes. De educatiemaatjes zijn voor iedereen een leerzame manier van dingen oppakken. Daarom gebruikt Stichting LOEK@YOU ook elke maand een ander thema. Op deze manier zijn de kinderen toch nog (online) aan het leren.

Voor 12- heb ik een film gevonden: Meester Kikker.
Een groep leerlingen op school ontdekken dat hun meester in een kikker veranderd. Ze proberen hem te beschermen tegen een roofdier én dat hij een meester mag blijven.
Klik hier voor de link naar de film.

Voor 12+ heb ik een mini serie gevonden: Planet Earth.
In deze serie worden er in elke aflevering verschillende seizoenen en plaatsen besproken. De eerste aflevering gaat over onze Aarde. Daarna gaat de serie zich focussen op de ijstijd, de jungle, het koraal, de woestijnen en grasgebieden, de hoge oceaan, vers water en de laatste aflevering gaat over de bossen. Lijkt je dit interessant? Mij wel! klik op deze link om snel te beginnen met kijken!

Veel kijk plezier iedereen maar vergeet niet te genieten van de zon!

Groetjes Nori

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *