De steen van kleine leeuw

Ik ben Louisa. IK geef PM(k)T (psychomotorische therapie) en ik heb gewerkt bij Stichting LOEK@YOU. Psychomotorische kindertherapie is therapie voor kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling en dat in hun gedrag laten zien. PM(K)T heeft als doel de vastgelopen ontwikkeling weer op gang te brengen, waarna ouders en kind in staat zijn op eigen kracht verder te gaan.

Vandaag heb ik deze opdracht bedacht voor jou. Zodat je weer iets leuks kan doen met je begeleider of met ouders/opvoeders. Houd jij van stenen, ontspanning en bezig zijn? Dan is deze opdracht echt iets voor jou.

Deze opdracht heet: De steen van kleine leeuw.

Wat leer je van mijn opdracht?

  • Je leert ontspannen
  • Je leert creatief bezig zijn
  • Je sensomotorische ontwikkeling wordt gestimuleerd
  • Je leert focussen
  • Je ontwikkelt zelfvertrouwen
  • Je basisveiligheid wordt versterkt d.m.v. een verhaal en ankertje

Voor de uitleg en het verhaal klik hier

Voor extra informatie klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *