Movie time…

Hallo kinderen en jongeren,

Vandaag hebben de educatiemaatjes leerzame films uitgezocht. Ze sluiten aan bij het thema gezond en veilig.

De eerste twee filmpjes zijn nostalgisch. De filmpjes zijn geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Natuurlijk mag je de fimpjes ook kijken als je wat ouder bent. Je ouders kennen deze filmpjes misschien nog wel van vroeger. Het eerste filmpje gaat over de spijsvertering. Het filmpje legt uit hoe de spijsvertering werkt. Het filmpje heet: Er was eens…… De Spijsvertering. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Het tweede filmpje heet: Er was eens……. Het Afweersysteem. Wat is het afweersysteem eigenlijk? Dat leer je in dit filmpje. Klik hier om het filmpje te bekijken.

De film: Afblijven! is een film gebaseerd op het boek van Carry Slee. Het is een spannende film. De film is geschikt voor tieners. De film gaat over een onzeker meisje. Ze heet Melissa. Het gaat niet goed met haar. Ze gaat aan de pillen. Niet echt gezond dus. Klik hier voor wat meer uitleg over de film. Klik hier om de film te bekijken. Overleg met je ouders of de film geschikt is voor jou.

Veel movie time plezier!

Lieve groetjes,
Nori van Stichting LOEK@YOU

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *